Facebook
€25 Általános csomag Részletek - Általános csomag
€30 Bővített csomag Részletek - Bővített csomag
€35 Extra csomag Részletek - Extra csomag
€40 Prémium csomag Részletek - Prémium csomag
PARTY Takarítás buli
után 35€-tól
Részletek - PARTY
EGYÉNI Kedvezményes
bejárónői szolg.
Részletek - EGYÉNI
Rendelés - Általános csomag Rendelés - Bővített csomag Rendelés - Extra csomag Rendelés - Prémium csomag Rendelés - PARTY Rendelés - EGYÉNI

Tanúsítványok

Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik. Alkalmazottaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, illetve munkavédelmi, tűzvédelmi és HACCP oktatásban részesülnek.

Szerződési feltételek

A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. Részletekért és ajánlatért forduljon kollégáinkhoz a +36 70 610 1837 telefonszámon vagy e-mailben.
A feltüntettek árak irányárak és átlagos méretű (40-80 négyzetméter közötti) lakásra illetve házra vonatkoznak.
Az esetleges észrevételeket a munka átvételekor kérjük jelezni a későbbi félreértések elkerülése érdekében személyesen, e-mailben, vagy telefonon a +36 70 610 1837 telefonszámon.
Cégünk fenntartja a jogot extra költség felszámítására, amennyiben minden kétséget kizáróan az ügyfél hibájából való felesleges kiszállás történik (alkalmanként 1.500 Ft) vagy az ügyfél szándékosan nem elegendő és nem pontos információt nyújt az elvégzendő munkáról annak érdekében, hogy számára előnyös árajánlat készüljön.
Forintban történő fizetés esetén 2015.05.25 napjától cégünknél 1 euro átváltási értéke 300,- Forint. A változtatás jogát fenntartjuk.
Szechenyi 2020 Logo
Szechenyi 2020 Logo